Säkerhet

Hur säkert förvaras mina saker?
Våra värdefack är av den senaste teknologin som finns på marknaden och används i flera bankvalv internationellt. Vi jobbar med viktsensor, rörelsedetektorer, vibbrationslarm, fingeravtryck, special nycklar, säkerhetsslussar, skottsäkra fönster, förstärkta väggar- tak- golv, temperaturs förändring, sensorlarm och kameraövervakning. I våra lokaler har vi även panikknapp ifall något skulle inträffa. Vi jobbar ständigt med att trygga och säkra kundens värdesaker.

Valvet samarbetar med godkända säkerhetskonsulter både i Sverige och internationellt vilket gör att vi kan erbjuda kunden det högsta säkerheten för sina värdesaker. Valvets personal har inga reservnycklar till värdefacken. Självklart jobbar vi alltid med sekretess vilket innebär att kunden alltid är inkognito.

Skalskydd
Valvet skyddas av säkerhetsklassad entré. I lokalen finns säkerhetsslussar som endast Valvets legitimerade kunder och personal kommer igenom. Värdefacken ligger i ett högkvalificerat valv med den senaste högteknologiska utrustningen inom säkerhet.

Hur är bevakningen?
Hela Valvet är dygnet runt bevakat med den senaste högteknologiska utrustningen för att garantera att dina värdesaker är trygga och säkra hos oss på Valvet.

Övervakning
Vi har synliga och dolda övervakningskameror som dygnet runt bevakar våra lokaler i Valvet.

Nycklar
Varje kund får 2 nycklar till sitt värdefack och passerkort för att komma in till Valvet.
Personalen hanterar inga extra nycklar till värdefacken.
Borttappade nycklar kostar 2000 kr och nytt lås monteras.

Kan jag som kund komma när som helst?
Som standard kund hos Valvet gäller våra bemannade öppettider.

Som VIP-kund hos Valvet gäller Solna Centrums öppettider.
Tidsbokning krävs när det är obemannat.

Kan det finnas andra kunder i Valvet när jag är där?
Nej, vi tillåter endast 1 person åt gången i våra lokaler.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå